Det er vigtigt man som forældre har fokus på parforholdet

339
forældre

Det er vigtigt at huske parforholdet selvom man bliver forældre. Den første tid med den lille ny er en dejlig tid, men også en hård tid. Man kører hele tiden på pumperne og det er svært med alle de nye ting man skal forholde sig til, har ansvar for og skal tage stilling til. Samtidig med det, så er det en periode, hvor dine egne basale behov måske ikke bliver opfyldt og derfor kan det være svært at have fokus på andet end det at være forældre. Specielt parforholdet kan tage skade af forældreskabet og der er også mange forældre der ender med at gå fra hinanden, det er oftest fordi parforholdet og det som det indebære bliver sat i bero når man bliver forældre.

Kærlighed

Date aftener og hygge med din partner

Det er vigtigt at have fokus på hinanden og den kærlighed man deler også selvom der er en lille ny, i nu skal have fokus på. Det er faktisk specielt i denne tid i skal have fokus på det, for det bedste for den lille er klart at mor og far er sammen. Der er mange måder, hvorpå i kan have fokus på parforholdet. Når den lille er stor nok til at blive passet ude i et par timer, så kan i tage på en date sammen. I kan også hygge jer derhjemme, men husk at gøre lidt ekstra ud af det.

fødder under dynen

Husk at gøre lidt ekstra ud af det

Når i gør lidt ekstra ud af det, så vil i også få mere ud af det. Med frækt undertøj kan par aftenen blive krydret lidt ekstra. Det er en gave til dig selv, så du igen kan blive glad for din krop og føle dig godt tilpas, men det er også en gave til din partner da du vil se utroligt attraktiv ud og det vil virke som om du har gjort noget ekstra ud af det.