Dit barn bliver lykkelig for en bibs sut

308
sød baby med sut

Kunne du også godt tænke dig et lykkeligt barn? Selvfølgelig kunne du et. Det kan du faktisk komme i den rigtige retning af med en bibs sut. Bibs sutter har nemlig mange gode egenskaber, som du sikkert slet ikke er klar over. Men bare rolig. Du kan nemlig læse meget mere om alle de gode ting, der er ved bibs sutter i denne artikel her. Du kan også finde masser af bibs sutter på linket her. Så kan du nemt og hurtigt finde den variant, som passer allerbedst til dig og dit barn.

to sutter og babyhånd

Allergivenlige bibs sutter

Den første grund til at bibs sutter er så fantastiske er, at de er allergivenlige. Og hvem kunne ikke tænke sig et par skønne sutter til ens barn, som også er allergivenlige, så barnet har en lavere risiko for at skabe allergi. Bibs sutter er allergivenlige, fordi de er lavet af naturgummi med en ventil, som også giver barnet en super behagelig fornemmelse, når barnet sutter på sutten. Derudover er der mindre modstand, når barnet skal sutte på en sut fra bibs. 

Bibs sutter minder om brystets anatomi

Den anden grund til at bibs sutter er så fantastiske er, at de er udformet på en måde, som minder utroligt meget om den måde, moderens bryst er udformet på. På den måde vil barnet skabe associationer til brystet, når det sutter på sutten, som i sidste ende kan gøre amningen endnu nemmere og bedre for både mor og barnet. Dette kan den, fordi måden barnet skal svøbe sin tunge om sutten minder rigtig meget om den måde, barnet skal svøbe sin tunge om brystet, når den skal have mad. Samtidig er denne sutterefleks noget alle børn er født med, og derfor er det nemt for dem at sutte på en bibs sut.

glad baby med sut

Gode for miljøet

Den tredje grund til at bibs sutter er så fantastiske er, at de er bedre for miljøet end mange andre sutter er. Dette er især relevant, da en sut gerne skal udskiftes cirka hver sjette uge, så der ikke kommer bakterier ind i sutten, eller at sutten pludselig går i stykker, mens barnet bruger den. Her er bibs sutterne helt uden PVS, parfume, parabener og ftalater, som alle gør sutter fra bibs bedre at smide ud, da de så skader miljøet og naturen mindre end de sutter, hvor der er alt for meget skidt i dem. Samtidig er det også godt for barnet uden disse skadelige ting i sutten fra bibs.