Guide: Find den fineste barneseng til værelset

4070
børneseng

Der findes et utal af fine, sjove og skønne senge til de små, når de skal have deres eget værelse. Sengen er omdrejningspunktet for det vigtigste element i de små poders liv, nemlig nattesøvnen, hvor de vokser og bearbejder dagens indtryk. Derfor er det så vigtigt, at sengen er et sted, hvor der er ro, hygge og tryghed.

Herunder finder du en række ideer til, hvordan du finder den lækreste barneseng til dit minimenneske, så I sammen kan gøre sengetid til noget dejligt og trygt. Læs med, hvis du skal indrette børneværelse og mangler lidt inspiration.

Klassisk eller tema?

Der er et kæmpe udvalg af børnemøbler og senge på nettet. Og når du skal indrette børneværelset er det helt naturligt, at du gerne vil være sikker på at finde det helt rigtige. Men det kan være svært at holde overblikket, derfor er det en god ide at lave en liste over de ting du gerne vil have og måske også det, du ikke ønsker. Du kan for eksempel overveje:

  • Skal sengen være neutral eller må den gerne have et tema?
  • Skal den være med opbevaring eller uden?
  • Har I ønsker om en speciel madras eller kan sengen købes med madras?
  • Hvor stort er værelset som sengen skal stå i?
  • Har barnet ønsker, der skal tages med i overvejelserne?

På den måde kan I ligeså stille pejle jer ind på, hvad slags seng I ønsker og hvad jeres barn ønsker og så finde en gylden mellemvej.

Elsa eller McQueen?

Der spiller i virkeligheden ikke den store rolle, om det er en dreng eller pige, der skal sove i sengen, men der er stadig visse temaer og farver, der er mere populære end andre.

Med det store udvalg af barnesenge der findes online, kan der findes lige den seng, I ønsker til podens værelse.

Skal det være Elsa fra Frost, der våger over jeres guldklump? Eller er det McQueen, der skal kigge smilende ned fra hovedgærdet? Lige meget hvad, så er det en del af at gøre natten til en god nat.

Himmelseng og togvogn

Det er også muligt at skabe en hulestemning i sengen ved at vælge en model, der har himmel. For eksempel en seng, der er formet som Thomas tog eller en vaskeægte himmelseng med gardiner – hvad er mere yndigt og hyggeligt?

Det handler i virkeligheden mest om at vælge det, der kan være med til at skabe hygge og tryghed for dit barn ved sengetid.

At skabe et rum og en følelse, der giver ro og afslappet glæde på en gang, så den lille får lyst til at putte sig ned under dynen og lade fantasien få frit spil på vej til drømmeland.

Når først stemningen er lagt, så er sengen det perfekte sted at finde ro og slappe af efter en lang dag, Hvis I endda også finder en skøn natlampe at stille ved siden af, så er der ingen tvivl om, at sengetid bliver hyggetid.

Klik her og se det store udvalg af barnesenge hos hopogleg.dk, der forhandler et stort udvalg af barnesenge og andet udstyr til børn.